Администрацијата да се опушти, нема да има отпуштања, кажа Заев во експозето – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Администрацијата да се опушти, нема да има отпуштања, кажа Заев во експозето

Би те интересирало и

Нова инвестиција на Млекара Ѓоргиеви и Best Food (видео)

Екипата на Канал 77 присуствуваше на отварањето на новите простории и производни капацитети на Млекара ...

Нивото на Охридско 14 сантиметри над максимално дозволеното

Нивото на природните езера денеска бележат зголемување во однос на вчера и во однос на ...