Ако видите камион на Македонија Пат, замислете си желба

mpДодади коментар

Би те интересирало и

50 нијасни на сино ама на Македонски начин

  https://twitter.com/daniellepetrus/status/834398140979638273 Додади коментар

Како би изгледале јунаците од цртаните филмови доколку тие стареат

Уметникот Доналд Софрити има голема колекција на илустрации во кои ни покажува како би изгледале ...

Close