Промо активности

Канал 77 – медиумски покровител на хуманитарен настан во Штип

И додека одбележува роденденската недела, Канал 77 уште еднаш ја покажува својата општествено одговорна страна. Овој пат медиумски покровител на хуманитарна трка во Штип, во организација на Хербалајф –  Македонија. Граѓаните на Штип утре ќе може да ја покажат својата хуманост на дело, натпреварувајќи се на трката која се одржува ...

Повеќе »

Штип: Уште еден час до хуманитарната трка- Канал 77 на местото на настанот!

Уште еден час преостанува до хуманитарниот настан кој денеска се случува во Штип. Радио Мрежа Канал 77 на денот кога го одбележува своето дваесет и четиригодишно постоење, истовремено е и медиумски покровител на хуманитарната трка во центарот на градот. Настанот го организира Хербалајф Македонија, а собраните средства ќе се донираат ...

Повеќе »

Канал 77 на прием во германската амбасада

Претставници на креативниот тим на Канал 77, дел од приемот на германската амбасада по повод Денот на германското национално единство.

Повеќе »

24 години Канал 77 – Магија во етерот

Почитувани  пријатели, ТРД  Радио Канал 77 на 4-ти октомври го одбелжува своето  24 годишно постоење. По тој повод организираме промотивна кампања со сите наши деловни пријатели, програмски соработници и партнери за да ја анимираме македонската публика. Во дел од активностите посебно внимание посветивме и на социјално загрозените семејстав во градовите ...

Повеќе »
[cwa id='reklama-opstinakumanovo-i-radiocafe']
Close