Бочварски: Надмината кризата во штипскиот буџет – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Бочварски: Надмината кризата во штипскиот буџет

По два месеца од функционирањето на новата локална власт, состојбата со штипскиот буџет се стабилизира.

„Повеќе нема проблеми со исплатата на платите за вработените во општините, а таква била состојбата и во јавните претпријатија Исар и Стипион“, вели штипскиот градоначалник, Благој Бочварски.

Целата вест може да ја прочитате на ММС.МК

Би те интересирало и

Пуштена во употреба делницата Демир Капија – Смоквица

Граѓаните веќе може да сообраќаат на автопатската делница Демир Капија – Смоквица, која претставува последен ...

Првичен сликовен приказ на првите полимерни банкноти на Република Македонија

НБРМ го претстави на јавноста првичниот сликовен приказ на првите полимерни банкноти на Република Македонија, ...