ВИДЕО: Која е разликата помеѓу тетоважа од 80 и 875 долари

Дефинитивно има разлика меѓу тетоважа од 80 долари и од 875 долари. И како што обично важи, што поскапо платиш, тоа подобар производ ќе добиеш.

Момак иде да се тетовира на три места. На едното му наплаќаат 80 долари за мала тетоважа, на друго 400 за средна и на трето 875 долари. Искуството кое го добива со најскапата дефинитивно вреди за парите. Кај нас цените за тетоважа не се толку високи, сепак ако сакате да се истетовирате како што треба, подобро заштедете пари и направете уметничко дело кое ќе го носите со гордост.

Преземено од ПаникаБе

Би те интересирало и

Како се врти фиџет спинер во вселената

Во програмата на РТРС се јави новинарка која таму работи на црно!

  Емисијата „Српска денес“, емитувана вчера на програмата на РТРС, а во која се дебатираше ...