Видео-репортажа и галерија од карневалот „Ратевски бамбурци“ – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Видео-репортажа и галерија од карневалот „Ратевски бамбурци“

Кратка репортажа од традицијата и случувањата од десетото издание на малешевскиот карневал „Ратевски бамбурци“.

Би те интересирало и

Вечерва во Битола премиера на претставата „Коцкар“

„Коцкар“ е името на претставата која вечерва премиерно ќе биде изведена во Народниот театар-Битола. Со оваа ...

Комисијата за музика од страв да не утне, го оплеска конкурсот за национални проекти

Кој ќе понесе одговорност за скандалот во кој поради утка на Комисијата за музика и ...