ВИДЕО: Што ако се вратите пак на 16 години

Што би направиле ако можете да се вратите во минатото? Дали би промениле нешто? Што би си порачале себе си? Дали би си дале совети кои ќе ви помогнат понатаму во животот?

Последните неколку месеци многу е популарно видеото наречено Dear 16-year-old me во кое неколку Канаѓани си даваат порака на себе си кога имале 16 години.

Инаку зад ова видео се крие кампања за подигнување на нивото на свеста кај луѓето за меланомот, потенцијален смртоносен рак на кожата.

Би те интересирало и

Како се врти фиџет спинер во вселената

Во програмата на РТРС се јави новинарка која таму работи на црно!

  Емисијата „Српска денес“, емитувана вчера на програмата на РТРС, а во која се дебатираше ...