Виното и љубовта споени во едно

Спојување на виното и љубовта, поттикнување на креативноста и уметничкиот израз. Ова се основните компоненти на проектот Вино и Љубов, реализиран како програмска активност на Радио Мрежа Канал 77. Вино и љубов  е проект кој беше реализиран во соработка со туристичката агенција ЈК Травел, а подарокот за најсреќниот учесник беше викенд за две лица во Банско. Освен главниот подарок беа извлечени и 10 учесници кои добија подарок од Канал 77, односно вино во знак на празникот.

Добитник на викенд во Банско од ЈК Травел е Горан Дивјакоски од Битола.

Добитници на подароци од Канал 77 се:(брендирано вино Канал 77-од Далвина)
1.Фросина Тасевска – Штип
2.Слаѓана Брезовска – Гостивар
3.Невенка Спасова – Штип
4.Елена Андоновска – Неготино
5.Драгица Џонова – Штип
6.Верица Кузмановска – Скопје
7.Ѓургица Петкова – Демир Капија
8.Сања Ѓорѓиева – Виница
9.Славкон Здравевски – Битола
10.Спасенија Василева – Струмица

Би те интересирало и

Денови на електронски медиуми во Хрватска: Канал 77 на дебати за предизвиците во медиумската инудстрија и потенцијалите на дигиталното радио

Додека во Македонија се „крчкаат“ законски измени и се дискутира за  реформи во медиумската сфера, ...

Првото приватно национално радио во Република Македонија, Радио Канал 77 заокружува 26 години постоење

Радио Канал 77 започна со работа на 4-ти октомври 1991 година и од тој ден, ...