ГАЛЕРИЈА: Очи во очи со лавовите

Идејата за користење на подвижна мини камера е оригинален начин на кој фотографот Крис МекЛенан сакал да им се доближи на овие диви мачки и да создаде природни и спонтани портрети.

Резултатот ги надминал неговите очекувања! За време на фотографирањето ниту еден лав не е повреден, но не може да се каже истото за подвижната камера. Погледнете како изгледа ова единствено доживување низ неколку фотографии:

Додади коментар

Би те интересирало и

„А а а а многу добра песна“ нов хит на Ајтунс

Делото насловено „А а а а многу добра песна“ станува се’ попопуларно меѓу корисниците на Ајтунс, ...

Најефикасен начин за будење без кафе

Ако се обидувате да ја решите утринската поспаност со помош на кафе, а сепак не ...

Close