Делови од Скопје утре без струја – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Делови од Скопје утре без струја

Од 8:30 до 15 часот утре без струја  ќе бидат дел од корисниците од улицата „Михаил Чаков“ бр. 1, 3, 5, 7 и 11 во општина Кисела Вода.

Во периодот од 9 до 14 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од подулиците на улицата „Сава Ковачевиќ“ со број 2, 8, 10, 12, 32, 34 и некои останати споредни улички на истата улица во општина Кисела Вода.

Без снабдување со електрична енергија од 8:45 до 16 часот ќе бидат корисниците од селата Орашје, викендици Веле поле, Кучково, Матка, Кондово, Грачани, Бојане, Дворце, Копаница, Радуша, Горно Свиларе, Долно Свиларе и Рашче во општина Сарај.

Од 9 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од бараките во студентската населба Автокоманда и од улиците „Трифун Хаџијанев“ и „Јани Лукровски“, општина Гази Баба, а од 9 до 12 часот дел од корисниците од улиците „Париска“ и „Прашка“ во општина Карпош.

Во периодот од 8:30 до 13 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од улицата „Салвадор Аљенде“, општина Центар, а од 8:55 до 15 часот корисниците од улиците „Бајрам Шабани“, „Архимедова“, „Менделеева“, дел од улицата „Ордан Чопела“, бараките на општина Гази Баба, „Аврам Писевски“ и „Вергино“ во општина Чаир и Гази Баба.

Како што информира РЦУК на Град Скопје, прекините се поради закажани технички зафати во електромрежата.

Би те интересирало и

Три села беа отсечени поради огромно свлечиште викендов крај Крива Паланка

Околу 3000 жители од трите села Станци, Дренак и Дурачка река викендов беа отсечени од ...

Сведочење за претепувањето на Села: Лицето му беше разобличено, уште еден удар и ќе умреше

Кога дојдов во Собранието вратите веќе беа отворени, имаше полиција но не ги одвраќаше луѓето ...