Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

РАДИО МРЕЖА КАНАЛ 77 ВИ Е ДОСТАПНА НА СЛЕДНИВЕ МРЕЖИ/ПРОВАЈДЕРИ:

totaltv

На сателитскиот оператор Total TV на 305 канал можете да го слушате Радио Канал 77 и истиот е достапен, преку сателит во цела Европа, дел од Северна Африка и Блискиот Исток, во над 700.000 домаќинства.

 

 

nettvpluslogokanal77

На дигиталната IP телевизија Нет ТВ Плус низ целиот свет е достапен Канал 77 и тоа :

Во Србија, Црна Гора и Хрватска на 350-та позиција;

Во Словенија на 400-та позиција;

  Во Босна и Херцеговина на 300-та позиција:

  Во Македонија на 1-та позиција,

  На интернационалниот пакет (eng) на 450-та позиција.

 

Неотел ЛогоГо отварате главното мени (стрелка долу на далечинскиот управувач), се одбира Радио (со кликање ОК на далечинскиот управувач). Откако ќе се излистаат радијата го одбирате радиото Канал 77 и кликате ОК за страрт на радиото.

 

Канал 77 е достапен и на светски познатиот веб сајт за слушање на Радио во живо – TuneIn

 

cropped-kanal77-3.gifПреку web стримингот на Радио Мрежа Канал 77, на следниов линк: http://live.kanal77.com.mk/player/, можете да не слушате од секое место на земјината топка.