ЗАХАРИВ под сомение за 33.000 евра – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

ЗАХАРИВ под сомение за 33.000 евра

Нема информации каде отидоа 25.000 евра наменети за граѓанските организации и 8.000 евра за социјални трансфери…Ќе продолжи да спие или ќе реагира Општинското јавно обвинителство по допрен глас за овој најнов во низата скандали на штипскиот градоначалник?

Прочитај повеќе на

Би те интересирало и

Греењето на дрва најисплатливо, на струја еколошки најприфатливо

Греењето со огревни дрва се уште е економски најисплатливо во Македонија, а греењето со електрична ...

Нивото на Вардар кај Јегуновце четири пати пониско

Четири пати пониско од просекот за јануари е нивото на реката Вардар кај Јегуновце, покажува ...