Избрани нови двајца членови на Советот на јавни обвинители

sovet-na-javni-obviniteli

Избрани се двајца нови членови во Советот на јавни обвинители од редот на јавните обвинители.

Од подрачјето на Вишото јавно обвинителство Штип е избрана Јасна Жежова, а од подрачјето на Јавното обвинителство на Република Македонија избран е Љубомир Јовески.Додади коментар

Би те интересирало и

Животниот пат на едни палми (македонски)

Половина милион евра беа потрошени за купување 1100 палми, кои според приложените фотографии завршија на ...

Од идеја до реализација, пат послан со трња и рози

Имаме Фонд за иновации, но немаме фонд за патенти. Македонските иноватори го поздравуваат формирањето на ...

Close
Advertisment ad adsense adlogger