Изводи од матичната евиденција на домашна адреса – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Изводи од матичната евиденција на домашна адреса

Изводи од матичната евиденција ќе се доставуваат до домашната адреса на граѓаните, предвидува новиот проект што ќе го промовираат денеска Управата за водење на матичните книги и Македонска пошта ад Скопје.

Деталите за проектот ќе ги соопштат директорите на Управата за водење на матичните книги и на Македонска пошта Скопје, Ѓоко Котевски и Фаадис Реџепи

Би те интересирало и

Раководството на МВР отворено за соработка со Независниот синдикат на полицијата

Раководството на МВР и натаму е отворено за соработка со претставниците на синдикатот бидејќи тоа ...

НСП: Само една третина од полицајците имаат нови чизми

МВР тапка во место и не презема ништо освен празни муабети да ги подобри условите ...