Како да не ве фатат дека изневерувате? – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Како да не ве фатат дека изневерувате?

Знаеме дека изневерувањето е неморално и неетички, но сепак доколку изневерувате, а не сакате да бидете фатени еве една листа на работи кои треба или не треба да ги правите.

  • Не ги користете пријателите како алиби. Прво, не е убаво нив да ги ставате во таква ситуација.
  • Второ, може случајно (или не) да им се испушти некоја информација. Почнете почесто да го оставате својот мобилен телефон дома, така кога сте со втората личност многу лесно ќе се извадите дека сте го заборавиле телефонот дома.
  • Бидете конзистентни во приказните кои ги кажувате, во спротивно ќе предизвикате сомнежи. Не чувајте никакви подароци од втората личност без разлика колку се убави или слатки.
  • Немојте да одите со втората личност на места каде што одите со вашиот партнер, не знаете кого можете да сретнете.
  • Никакви ненајдени патувања или преспивања кај пријател/ка.
  • Ако почнете да слабеете или да изгледате подобро вклучете го својот партнер во вашите чувства.
  • Иако имате друга врска продолжете да флертувате со вашиот партнер, во спротивно многу лесно ќе бидете фатени.
  • Никогаш не го давајте својот домашен број или адреса на втората личност.
  • Користете исклучиво кеш кога сте со втората личност.
  • Се надеваме дека оваа листа ќе ви помогне успешно да ја избегнете можноста да бидете фатени.

Би те интересирало и

Бидете подобар партнер во новата година

За една врска да биде успешна, потребно е многу повеќе од љубов, па клучна улога ...

Што открива вашиот датум на венчање?

Нумерологијата тврди дека датумот на свадбата зборува многу за самиот брак и ја одредува неговата ...