Кампања „Не за нелегални алкохолни пијалоци“

man-in-background-with-glass-of-alcohol-near-empty-bottle

„Не за нелегални алкохолни пијалоци“ е насловот на кампањата која денеска ја почнува Царинската управа.

Кампањата има за це да ја зголеми свеста на граѓаните и да ги информира за опасноста од купување нелегални алкохолни пијалоци, како и спречување нелојална конкуренција.

Би те интересирало и

„Мултикултурните поврзувања во граѓанскиот сектор во Македонија“, книга на Лилјана Поповска

Недоволната поддршка од институциите го ограничува влијанието на мултикултурното поврзување во граѓанскиот сектор. Ова, во ...

Oрганизирани повеќе хуманитарни настани за лекување на гостиварецот Стрезовски

Професорот по физичка култура, Заке Крајчевски организираше три претстави на Магионачарско шоу во Центарот за ...