Кинеска мудрост во долината на Радика (Видео)

автор: Александар Писарев

Извор: Центар за истражувачко новинарство – СКУП Македонија

Би те интересирало и

Стојан Андов синоќа во Кавадарци ја промовираше својата книга „Успеси и заговори”

Искусниот политичар Стојан Андов синоќа во Кавадарци имаше промоција на својата книга  “Успеси и заговори” ...

Сврте бројчаникот на Владата: одземени 300.000 евра од “Јадран филм“ – вкупниот долг е 1,1 милиони

Агенцијата за филм на Република Македонија, преку сопштение известува дека првите 300 илјади евра државни ...