Кој ќе ги осигура возилата и патниците на ЈСП – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Кој ќе ги осигура возилата и патниците на ЈСП

Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП) Скопје објави оглас за доделување на договор за јавна набавка за осигурување на имот, возила и патници за потребите на ЈСП –Скопје и ЈСП Турс-Скопје.

Според објавата на Електронскиот систем за јавни набавки се работи за договор со проценета вредност од 60.901.500 денари или околу 995 илјади евра.

Според објавата главен критериум за добивање на договорот е најниска цена.

Преземено од: Емагазин

Би те интересирало и

Со законска регулатива за практиканство до поспособни млади на пазарот на труд

Со законска регулатива за практиканство до поспособни млади кои сакаат да се вклучат на пазарот ...

Во прилепско привршува издавањето на белите картони за новата тутунопроизводствена реколта

Во подрачната единица на Министерството за земјоделие во Прилеп, како надлежно и за соседните општини ...