Локални Избори 2017 – 07.10.2017 (Сабота) – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Локални Избори 2017 – 07.10.2017 (Сабота)

Би те интересирало и

Општина Крива Паланка денес беше домаќин на градоначалникот на Босилеград

Општина Крива Паланка денес беше домаќин на градоначалникот на Босилеград, Република Србија. Двајцата колеги расправале ...

Денеска рочиште за „Шпион“ во Кривичниот суд

Денеска во Кривичниот суд треба да се одржи ново рочиште за предметот „Шпион“ на Специјалното ...