Мис Адриатик 2017 е Македонката Ива Михајловска – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Мис Адриатик 2017 е Македонката Ива Михајловска

Во туристичкото место Рогозница во Хрватска се одржа традиционалниот избор Мис Адриатик 2017 година.

Меѓу многуте убавици, титулата Мис Адриатик ја доби убавата Македонка, Ива Михајловска.

Би те интересирало и

Објавена уште една снимка со бркање НЛО, Пентагон молчи

Објавена е нова снимка што од неодамна веќе не се вбројува во „класифицирани тајни документи“, ...

Критична маса #70: „Имаш сериозна врска?“

Што претставува за тебе точакот? Можеби за некои е заменливо парче метал и две гуми. ...