Над 217 000 евра чинел ангажманот на Никовски, еден од надворешните соработници на Груевски

Вкупно 217 490 евра од државниот буџет му биле исплатени на Александар Никовски, еден од надворешните соработници на поранешниот премиер Никола Груевски. Од оваа сума, 70 500 евра се исплатени како хонорар, а 147 000 на име трошоци.

Целата вест можете да ја прочитате на ММС.МК

Би те интересирало и

Луиза Винтон: Една од три жени изложена на некаква форма на насилство

Една од три жени или девојчиња е изложена на одреден облик на насилство во глобални ...

Револтирани работници реагираа пред капиите на Фени: Сметаат дека им се пласираат лажни информации

Револтирани работници денеска реагираа  пред капиите на Фени дека им се пласираат лажни информации од ...