Неколку совети како до забава за една вечер – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Неколку совети како до забава за една вечер

Листа на неколку совети кои ќе ви придонесат да имате колку што е можно попријатна забава за една вечер или народно кажано „one night stand“.

  • Уште на почетокот на вечерта најотворено кажете си ги своите намери. Дека вие едноставно сакате забава, не иднина со таа личност.
  • Кога разговарате, избегнувајте теми од полето на: вашите животни цели и вашата фамилија.
  • Ако веќе сте го испочитувале првото правило, не е страшно после секс да си правите муабет, партнерот веќе знае дека нема да следи ништо повеќе од оваа вечер.
  • Некој не толку нагласен странски акцент е совршен додаток за секој прв состанок, тоа го прави состанокот уште поромантичен. Овој додаток воопшто нема да биде романтичен ако го користите само за доведете некој во кревет.
  • Бидејќи до сега не сте го виделе партнерот, и не знаете дали воопшто некогаш ќе го видите, експреиментирајте, правете се што ќе ви дојде на памет. Бидете малку “прљави” во кревет, ќе ви биде позабавно 😉
  • И како за крај, бидете дискретни, немојте да ја барате таа личност на Facebook или на некои други слични социјални сајтови. Или веќе ако сакате да се пофалите, не спомнувајте имиња, или некои карактеристични работи за таа личност.

Би те интересирало и

Бидете подобар партнер во новата година

За една врска да биде успешна, потребно е многу повеќе од љубов, па клучна улога ...

Што открива вашиот датум на венчање?

Нумерологијата тврди дека датумот на свадбата зборува многу за самиот брак и ја одредува неговата ...