Нормализиран сообраќајот на патот Гевгелија-Смрдлива Вода

22022012164454_avtopat

Сообраќајот на регионалниот пат Р-1108 Гевгелија-Смрдлива Вода ски-центар Кожуф е нормализиран, информира ЈП Македонија пат.

На оваа делница во изминатите неколку дена беше однесена една коловозна лента во должина од 15 до 20 метри поради стеснување на коритото на Коњска Река за изградба на хидроцентрала и надојдени големи количества вода.

Би те интересирало и

„Мултикултурните поврзувања во граѓанскиот сектор во Македонија“, книга на Лилјана Поповска

Недоволната поддршка од институциите го ограничува влијанието на мултикултурното поврзување во граѓанскиот сектор. Ова, во ...

Oрганизирани повеќе хуманитарни настани за лекување на гостиварецот Стрезовски

Професорот по физичка култура, Заке Крајчевски организираше три претстави на Магионачарско шоу во Центарот за ...