Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 6 – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 6

Тема на шестото издание „Нема хумор нема мир“ со гости: Ранко Петровиќ – Буба мара, Горан Ѓуровски – Зевзек со телефонско вклучување на Иван Крадак, хуморист и Сашо Кокаланов од „Коза ностра“.

За отсуството на сатирата во јавниот живот и третманот на хуморот во услови кога власта не „прифаќа шеги на своја сметка“. Благодарение на социјалните мрежи граѓаните наоѓаат нови прозорчиња за искажување на став, мислење преку хумор.

Музика: Stend by

Би те интересирало и

Ноќен Експрес – Емисија 60 – кратка верзија

Ноќен Експрес – Емисија 60 – долга верзија