Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 12 – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 12

Разговараме за улогата на порталите на тема: „Дигитална иднина или дигитална пропаганда“.

Гости: Алексндар Дамовски – МКД.мк, Ацо Кабранов – Либертас, Сашо Мацановски Трендо- Офф нет со вклучување на Марјан Стаменковски, Доказ.мк; Саше Ивановски Политико – Мактел; Александар Спасевски, – Прес 24, Виктор Стефановски  – За се.мк, Горан Антевски, – Спортмедиа.

Полемична расправа за употребата на одделни интернет портали во партиската пропаганда, за тоа кој портал каква ориентација има.

Музика: Рафинерија

Би те интересирало и

Ноќен Експрес – Емисија 60 – кратка верзија

Ноќен Експрес – Емисија 60 – долга верзија