Обликот на градите зборува за сексуалните склоности – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Обликот на градите зборува за сексуалните склоности

Италијанскиот сексолог Пиеро Лорензиони тврди дека карактерот на жената и некои нејзини особини може да се проценат врз основа на обликот и величината на градите.

Ајде да видиме како Лорензиони по обликот на градите го дефинирал сексуалниот темперамент на „испитаничките“.

Диња
Според мислењето на италијанскиот сексолог, жената со големи тркалезни гради кои личат на диња можеби на прв поглед делува мајчински, но тоа е далеку од вистината. Таквата жена сака да јаде, сака да и угодуваат и да и се восхитуваат и не е премногу заинтересирана за секс.

Лимон
Градите во облик на лимон укажуваат на страсна партнерка. Таквата жена е полна со живот, умее да се насмее и пошегува на своја сметка, а во кревет сака разновидност.

Ананас
Овалниот облик на гради кои наликуваат на ананас оддава интелигентна жена. Сопственичките на така необичен облик на гради ги карактеризира како интелигентни кариеристки, кои покрај тоа се романтични и верни љубовници.

Грејпфрут
Градите во облик на грејпфрут укажуваат на срамежливост и едноставност. Оваа жена ќе го разгали партнерот и нежноста и е поважна од сексот. Иако изгледаат еротски, сопственичките на таквите гради се срамежливи, а во кревет не бараат многу.

Портокал
Жената со два портокала под маицата е самоуверена и добро знае кои и се животните приоритети.

Цреши
Кога градите наликуваат на цреши, станува збор за интелигентна, многу забавна и возбудлива жена, срдечна и друштвена, разумна но и лекомислена, добра, верна, но и посветена на сексот.

Круши
Жената со крушовиден облик на гради ја сака љубовта во сите варијации. Пријатни се, но нескротливи и самостојни. Покрај тоа што не се паметни, а често се и несмасни – умеат да го повлечат мажот за нос. Неверни се бидејќи сакаат авантури, а сексот со нив обично е чиста екстаза.

Јаболка
Градите во облик на јаболко наводно открива фригидна домаќинка која тешко доживува оргазам, но во кревет би испробала баш сè. Нерадо ги менува партнерите и обично се попаметни од своите мажи.

Девојки, дали се пронајдовте?

Момци, вашето искуство!?

Би те интересирало и

Бидете подобар партнер во новата година

За една врска да биде успешна, потребно е многу повеќе од љубов, па клучна улога ...

Што открива вашиот датум на венчање?

Нумерологијата тврди дека датумот на свадбата зборува многу за самиот брак и ја одредува неговата ...