Причини кои сигурно не сте ги знаеле за девојките – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Причини кои сигурно не сте ги знаеле за девојките

Најпрво да се потсетиме на оние факти за девојките кои ни се многу добро познати. Девојките во никој случај не ја почитуваат логиката, тие отворено не се согласуваат со себеси и сепак успеваат да ги испревртат работите за на крај пак тие да бидат во право.

Тие може да бидат во комплексна врска со или без присуството на партнерот. Тие се контрадикторни како поим. Е сега, да споменеме некои работи кои сигурно никогаш не би претпоставиле дека се однесуваат на жените:

Девојките механичари заработуваат многу повеќе од Момчињата механичари
Нивната заработувачка е за една четвртина поголема од онаа на момчињата од истата професија. Лошата страна е дека на тоа поле девојките многу ретко се третираат како професионалци.

Зошто се наградени девојките механичари?
Има наколку причини, но како главна би ја издвоиле дека девојките се генерално покомуникативни од мажите и е многу полесно да се започне разговор со нив, што автоматски води кон подобра услуга и позадоволни потрошувачи.

Една од 10 девојки никогаш немала оргазам
За жал науката не може да ни каже зошто ова се случува, дури и ако некогаш најдат одговор, тогаш сигурно тој нема да се однесува на сите жени од таа група.

Девојките купуваат повеќе коли од мажите
Вервувале или не, според најновите истражувања девојките се тие кои се доминанти потрошувачи на пазарот на автомобили. Истражувањата велат дека секоја година 52% од сите нови автомобли се прават според барањата на девојките. Исто така порцесот на донесување на одлуки за купување на автомобил кај девојките трае за три недели подолго одколку кај момчињата, тоа е заради тоа што генерално жените уживаат во шопинг без ралика за кој производ станува збор.

Девојките преферираат неверност и безачаен секс
Девојките генерално многу полесно го процесираат безначајниот секс за разлика од момчињата. Тие многу полесно можат да ја скријат неверноста пред нивниот партнер, ако “другиот” нема никакво емоционално значење на нив.

За ралика од девојките, без значајниот секс на момчињата многу често ја уништува нивната врска.

Би те интересирало и

Свети Трифун и Свети Валентин – ден на виното и љубовта

На 14 февруари, според новиот календар, или први февруари, според стариот, кој се уште е ...

А каде е бакнежот?

А каде е бакнежот? pic.twitter.com/VoTbRKrJJX — Filip (@Tekinec) February 13, 2018