Проекти – Page 15 – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Последно додадени

Ноќен Експрес 1 – кратка верзија

Повеќе »

Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 1

Тема на премиерното издание на „Ноќен експрес“ со наслов „(Контра)протести“ со гости: Јован Постоловски – Јофе, Митко Гогов, граѓански активист, Братислав Димитров од ГДОМ, Илија Бошков Крајнички, астролог. За текот на „Шарената револуција“ и контрапротестите од ГДОМ и мотивите за тие протести. Музика во живо: Илија Кикиритков Карикатурист: Методи Андонов

Повеќе »