Се отвораат игралиштата на песок на градската плажа „Парк“

Од денеска почнуваат со работа одбојкарското и ракометното игралиште на песок на Градска плажа „Парк“. Како што соопшти Град Скопје, на игралиштата бесплатно може да спортуваат и да се рекреираат сите заинтересирани.
Ќе бидат отворени секој ден од 10:00 до 24:00 часот.
Закажувањето може да се врши на телефонот 071 217 390, од 10:00 до 23:30 часот секој ден или на самото игралиште во горенаведениот период.
Терминот за бесплатно користење е со времетраење од еден час.

Би те интересирало и

Бејли: Јас не го почнав случајот со ДИК

На денешното предавање за корупција пред студентите на Правниот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“  во ...

Штитеничка од Велес од неделата го напуштила Домот за стари лица во Прилеп

Од неделата попладне четириесет и деветгодишната Каролина Арсова од Велес, која од 2013-та година била ...