Синот на Љубе Бошкоски го фати крстот во Хрватска – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Синот на Љубе Бошкоски го фати крстот во Хрватска

По крстот во Јадранското Море, освен Филип, кој беше единствениот Македонец, скокаа Руси, Срби, Црногорци, Хрвати и Бугари.

Филип, синот на Љубе Бошкоски го фати крстот за Водици во Перој, Хрватска, објави А1 он.

По крстот во Јадранското Море, освен Филип, кој беше единствениот Македонец, скокаа Руси, Срби, Црногорци, Хрвати и Бугари.

Перој во Истра е единственото православно место во Хрватска, а фрлањето крст во морето за Водици е долгогодишна традиција. Тука по крстот скокаат и жени.

Би те интересирало и

Владимир Ѓорчев не е повеќе координатор на пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ

По барање на пратеникот Владимир Ѓорчев кој што во овој изминат период ја објавуваше функцијата ...

Со неажуриран регистар во јавниот сектор, вработените нема да можат да добијат плата

Државните институции имаат рок од три месеци да ги внесат податоците за своите вработени во ...