Состојба на гранични премини – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Состојба на гранични премини

granica-2sw9vcy7bey3y0vhrej9c0

Табановце / излез од Р.М. :
време на чекање за патнички возила – минимално
Состојба на граничен премин

Богородица / излез од Р.М. :
време на чекање за патнички возила – минимално
Состојба на граничен премин

Меџитлија / излез од Р.М. :
време на чекање за патнички возила – минимално
Состојба на граничен премин

Дојран / излез од Р.М. :
време на чекање за патнички возила – минимално
Состојба на граничен премин

Деве Баир / излез од Р.М. :
време на чекање за патнички-минимално
Состојба на граничен премин

Ќафасан / излез од Р.М. :
време на чекање за патнички-минимално
Состојба на граничен премин

Делчево / излез од Р.М. :
време на чекање за патнички-минимално
Состојба на граничен премин

Ново Село / излез од Р.М. :
време на чекање за патнички-минимално
Состојба на граничен премин

Блаце / излез од Р.М. :
време на чекање за патнички – минимално
Состојба на граничен премин

 

Би те интересирало и

Крушево ќе го одбележи роденденот на Тоше Проески

Сопригодна програма на 25 јануари Крушево ќе го одбележи роденденот на Тоше Проески, македонската и ...

ЗНМ бара Обвинителството повторно да ги разгледа пријавите за говор на омраза

Во Македонија постои политика на неказнивост на насилството на новинари – смета претседател на ЗНМ, ...