Со дрон ја снимил жена му како го изневерува

dron-mami

Најлош момент за еден маж е да дознае дека жена му го изневерува. Мажов успеал тоа да го направи со помош на дрон. Жена му му била сомнителна, па одлучил да ја снима кога оди на работа. Наместо патото по кој обично одела, скршнала до најблиската самопослуга каде што ја чекал љубовникот.

https://youtu.be/LiZH5eH5eDwДодади коментар

Би те интересирало и

Жените признаваат дека немале најдобар секс со својот сопруг

За една 25% од испитаните жените поранешното момче било подобро од сопругот, додека помалку од ...

Писмо на осамен маж кој ја изгубил љубовта на својот живот

Драга Ангела, Оној ден кога си отиде си реков дека нема повеќе да разговарам со ...

Close