Спектакуларно спасување на самоубиец, секунда пред да се фрли под воз (видео) – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Спектакуларно спасување на самоубиец, секунда пред да се фрли под воз (видео)

Човек кој работи како стјуард во кинески возови спасил една жена и ја спречил да изврши самоубиство. Тој забележал дека жената побрзала пред возот кој влегувал во станица, ја фатил за рака и паднал со неа.

Во последен момент, мажот ја повлекол на перонот. Ја спаси неговата брза реакција.

Превземено од: КумановскиМуабети

Би те интересирало и

Свети Трифун и Свети Валентин – ден на виното и љубовта

На 14 февруари, според новиот календар, или први февруари, според стариот, кој се уште е ...

А каде е бакнежот?

А каде е бакнежот? pic.twitter.com/VoTbRKrJJX — Filip (@Tekinec) February 13, 2018