„Таго: Корејски тапан 2“ на плоштадот Македонија – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

„Таго: Корејски тапан 2“ на плоштадот Македонија

На плоштадот „Македонија“ вечер ќе се одржи музичко-сценскиот спектакл „Таго: Корејски тапан 2“. Настапот на корејската група Tago&АtoBIZ почнува во 19 часот и е дел од манифестацијата „Бела ноќ“.

Требаше да се одржи вчера, но, како што информира Младинскиот културен ценатр (МКЦ), беше одложен поради лошото време.

Би те интересирало и

Општина Крива Паланка денес беше домаќин на градоначалникот на Босилеград

Општина Крива Паланка денес беше домаќин на градоначалникот на Босилеград, Република Србија. Двајцата колеги расправале ...

Денеска рочиште за „Шпион“ во Кривичниот суд

Денеска во Кривичниот суд треба да се одржи ново рочиште за предметот „Шпион“ на Специјалното ...