Тетовската вода е исправна – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тетовската вода е исправна

По добиените резултати кои покажаа микробиолошка и физичко – хемиска исправност на водата, од Центарот за јавно здравје Тетово препорачуваат дека тетовската вода може да се користи. Оттаму истакнуваат, дека сите параметри на водата се исправни дури и дополнителната анализа на водата за пиење направена во лабараторија во Скопје, покажала дека тетовската вода е здрава и чиста.

Целата вест може да ја прочитате на ММС.МК

Би те интересирало и

Раководството на МВР отворено за соработка со Независниот синдикат на полицијата

Раководството на МВР и натаму е отворено за соработка со претставниците на синдикатот бидејќи тоа ...

НСП: Само една третина од полицајците имаат нови чизми

МВР тапка во место и не презема ништо освен празни муабети да ги подобри условите ...