Три нови авионски линии на Скопскиот аеродром

На настанот предвидено е да се обратат министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски, генералениот директор на ТАВ Македонија Алп Ер Тунга Ерсој и главениот директор за корпоративни прашања на „Виз ер“ Овен Џонс.

Додади коментар

Би те интересирало и

Македонија досега изгубила 119 милиони евра од ИПА фондовите – Во ризик дополнителни 33 милиони

  Вкупно 614 милиони евра и’ биле ставени на располагање на Република Македонија за реализација ...

НБРМ: Раст на потрошувачките и станбените кредити, пад кај автомобилските

Кредитирањето во јули годинава бележи раст од 0,3 проценти, кое се должи на зголеменото кредитирање ...

Close