Уапсени маж и жена на скопскиот аеродром „Александар Велики” – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Уапсени маж и жена на скопскиот аеродром „Александар Велики”

При пасошка контрола која се извршило врз лицето М.М(52) од Битола, било евидентирано како мерка апси. Истата е приведена и во 18.05 часот е предадена на плициските службеници од ПС Петровец за спроведување до Казнено поправната установа Идризво.

Подоцна околу 19:00 часот, при рутинска пасошка контрола било константирано дека лицето С.С(57) од Скопје, било евидентирано како мерка апси. Истата е приведена и во 18:05 часот е предадена на плициските службеници од ПС Петровец за спроведување до Казнено поправната установа Идризово.

Во 18:30 часот, исто така при пасошка контрола на лицето М.Е(26) од Косово, полициските службеници се посовнемале дека визата за Полска била фалсификувана. Во периодот од 21:00 до 21:40 часот со лицето работеле инспектори од РЦ Север, по што со потврда за предавање на лице, истото е предадено на инспекторите за понатамошна постапка.

МВР

Би те интересирало и

Пронајден мртов ловџија во Маврово

66 годишен жител на долнореканскот село Врбјани бил пронајден мртов во близина на Маврово во ...

Почина основоположничката на македонската балетска сцена, Бранѓолица

Денеска, на 82-годишна возраст почина балерината Вера Бранѓолица, родена Божиновска, една од основоположниците на балетската ...