Фатен гигантски зајак тежок 8.5кг – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Фатен гигантски зајак тежок 8.5кг

Не можеме никако да се одлучиме сеуште дали е ова најстрашното или најслаткото животно до сега видено.

Првите најстрашни детали се дека тоа е вистинско и тежи 8.5 кг и е уловено, за жал за исхрана. Одлуката останува на вас со две можни реакции: или ќе се згрозите или ке се разнежните. Во споредба со висината на човек, тоа би изгледало вака нешто:

Би те интересирало и

Свети Трифун и Свети Валентин – ден на виното и љубовта

На 14 февруари, според новиот календар, или први февруари, според стариот, кој се уште е ...

А каде е бакнежот?

А каде е бакнежот? pic.twitter.com/VoTbRKrJJX — Filip (@Tekinec) February 13, 2018