Фатиме Фетаи: Судот и одбраната биле договорени рочиштето да се одложи

Очигледно дека постои договор меѓу судот и одбраната со единствена цел за одложување на рочиштето, а на тоа упатува околноста што списите од предметот се наоѓаат во апелациониот суд, а беа присутни сите обвинети што не се случило долг период. Иако побаравме објаснување за доставувањето на списите, не добивме одговор.

Фатиме Фетаи рече дека СЈО работи и до крајот на неделата ќе ја известат јавноста до каде се постапките кои тие ги водат.

Би те интересирало и

„Мултикултурните поврзувања во граѓанскиот сектор во Македонија“, книга на Лилјана Поповска

Недоволната поддршка од институциите го ограничува влијанието на мултикултурното поврзување во граѓанскиот сектор. Ова, во ...

Oрганизирани повеќе хуманитарни настани за лекување на гостиварецот Стрезовски

Професорот по физичка култура, Заке Крајчевски организираше три претстави на Магионачарско шоу во Центарот за ...