(ФОТОГРАФИЈА) ШТИП дивиот запад – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

(ФОТОГРАФИЈА) ШТИП дивиот запад

Прочитај повеќе на

Би те интересирало и

Раководството на МВР отворено за соработка со Независниот синдикат на полицијата

Раководството на МВР и натаму е отворено за соработка со претставниците на синдикатот бидејќи тоа ...

НСП: Само една третина од полицајците имаат нови чизми

МВР тапка во место и не презема ништо освен празни муабети да ги подобри условите ...