ФОТО: Elitte Caffe се вклучи во хуманитарната акција за помош на семејствата од загрозените региони

elitkafe1

Elitte Caffe се вклучи во хуманитарната акција за помош на семејствата од загрозените региони со дел од сопствените производи, средста за хигиена, прехрамбени продукти како и школски прибор за најмалата популација.

elitkafe2 elitkafe3 elitkafe4 elitkafe5

Би те интересирало и

Oрганизирани повеќе хуманитарни настани за лекување на гостиварецот Стрезовски

Професорот по физичка култура, Заке Крајчевски организираше три претстави на Магионачарско шоу во Центарот за ...

Во полошко голем интерес за вакцинација против сезонски грип

Постарата генерација и оваа година традиционално во голем број ги примија првите вакцини на сезонската ...