Последни вести

Исчезна најстариот човек на светот кој е од Велес

Најстариот човек на светот кој по потекло е влешанец – исчезна! Мора да биде пронајден бидејќи ја знае тајната за вечен живот. 349 години не се шега, а судејќи по тоа дека исчезнал, значи се’ уште е витлен и може да се движи. Ако не верувате, гледајте ги Вестите на ...

Повеќе »

Ке Спијам Кај Тебе….

Повеќе »

Робин Худ

Повеќе »

Фотошоп на денот

Не му е лесно на Кристијано Роналдо

Повеќе »

Без зборови

Лубов или Магија

Повеќе »

Забрането јадење Лук

Повеќе »

Кај Психијатар

Повеќе »

Внимавај зете

Повеќе »

Трпе исцелител

Повеќе »

Робот што лови крадци

Повеќе »

Со гаранција

Повеќе »

Совет за младите девојки

ПРЕД ДА ПРЕСУДУВАТЕ: Советот е ироничен и дефинитивно не треба да го сфатите сериозно 🙂

Повеќе »

Не е вистина

Повеќе »

Невина сум

Повеќе »

Љубов моја…

Повеќе »
Close