ЦИВИЛ: Комбе носи гласачи во битолски Баир – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

ЦИВИЛ: Комбе носи гласачи во битолски Баир

Мониторниг тимот на ЦИВИЛ испрати фотографии од населбата Баир во Битола, каде во текот на денот на неколку пати со комбе се превезуваат групи на гласачи.

Според набљудувачот на терен гласачите се носат во училиштето „Ѓорѓи Сугарев“. Покрај белото комбе се користат и неколку автомобили за превоз на гласачи.

Би те интересирало и

Денеска се прегласува во Чаир

Во избирачкото место 2901 во општина Чаир денеска повторно се гласа за градоначалник. По вториот ...

Утре ќе се прегласува на едно избирачко место во Чаир

Во општина Чаир во избирачкото место 2901 утре ќе биде повторено гласањето од вториот круг ...