12-то место на Светското првенство во Фитнес за Македонија – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

12-то место на Светското првенство во Фитнес за Македонија

На овогодинешното Светско Првенство во Фитнес (2017 IFBB WORLD FITNESS CHAMPIONSHIPS) кое од 01 до 04 декември се одржува во Биаритс – Франција, имаме наш преставник кој постигнал одлични резултати.

Имено, персоналниот фитнес тренер во Фитнес Парк хотелот од Скопје Едина Муса, по напорно спремање кое траело цела година, го освоила престижното 12-то место. Таа во Франција била во придружба на менаџерот на Фитнес Парк Никола Боглев, кој воедно е единствен делегат од Македонија.

Би те интересирало и

Како хуманоидниот робот Софија одговара на навреди

Првиот робот кој што доби државјанство – Софија, на американскиот модел Криси Теиген ѝ одговори ...

Турски академик тври дека Ное пред потопот му се јавил на синот на мобилен

Тој тврди дека Ное арката ја изградил од челик и оти користел нуклеарна енергија како ...