5-минутна компилација од најдобрите видеоклипови во 2016-та – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

5-минутна компилација од најдобрите видеоклипови во 2016-та

Лук Бергерон, уште познат како Zapatou, веќе девета година по ред создава микс од најдобрите видеоклипови од годината. Тој потрошил 230 часови во пребарување, уредување и составување, во период од пет недели. Бергерон ги склопил најдобрите 367 видеа од годинава што изминува, во едно 10-минутно видео. Можеби за некој оваа година што изминува не била најдобра, но сепак, има добри работи кои вреди да се погледнат!

Би те интересирало и

ВИДЕО:

Како изгледа возење формула 1 на снег? (видео)