Ден: February 12, 2020

-Децава од „Медена земја“  за се што направија за нашата земја,сепак, ќе добијат 50-60 илјади евра од Владата и град Скопје. Ова е чудо над чудата и треба да се поздрави. За ,,Пред дождот“ ние не добивме ниту кесичка со смоки. Ова на свејот Фејсбук профил го објави Златко Оригански, член на групата „Анастасија“, која […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background