Магија во етерот

емитувања

Понеделник 21:00 07:00
Вторник 21:00 07:00
Среда 21:00 07:00
Четврток 21:00 07:00
Петок 21:00 07:00
Сабота 12:00 07:00
Недела 13:00 07:00
Ако наутро се дружевте со Ангела, претпладне со Емилија, попладне со Марко, до 21 часот со Симона, по 21 часот, можете да се дружите со нашиот музички избор во текот на целата ноќ.

Од 21 до 7 наутро, правиме селекција на актуелни и нови хитови од домашната и глобалната сцена, во комбинација со безвременски парчиња кои немаат рок на траење.

Остануваме верни радио пријатели, во секое време од денот и ноќта!Во етер
Наслов
Изведувач

Background