Ноќен Експрес

Ноќен Експрес 5 – кратка верзија

Noken-Ekspres-Logo

Повеќе »

Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 5

Noken-Ekspres-Logo

Издание од Тетово, Кафе бар „Маестро“ на тема: „Градоначалник повеќе од премиер“. Гости: Дарко Габревски, хроничар, Драган Давидовски, советник во Советот на општина Тетово, Башким Сулејмани, новинар и Самка Ибримовски, политичар. Зошто е толку привлечна градоначалничката фотеља? Мислат ли градоначалниците на интересите на граѓаните од кои се избрани? Ибраимовски го ...

Повеќе »

Ноќен Експрес 4 – кратка верзија

Noken-Ekspres-Logo

Повеќе »

Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 4

Noken-Ekspres-Logo

Четврто издание со тема: „Слободни вести“ со гости: Мери Јордановска и Саше Димовски. Гости по телефон: Здравко Савески, Ана Костовска, Александар Пандов и Љупчо Златев. Граѓаните се поделени на предавници и патриоти, новинарите и активистите на сосросоиди и домобрани. Колку медиумите и новинарите кумуваат на овие поделби? Кои се синонимите ...

Повеќе »

Ноќен Експрес 3 – кратка верзија

Noken-Ekspres-Logo

Повеќе »

Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 3

Noken-Ekspres-Logo

Трето издание од „Ноќен експрес“ на Канал 77 во интегрална верзија на тема: „Аболицирај ме нежно“. Гостин: Благоја Чоревски, актер и поранешен заменик министер за култура. Разговори со: Уранија Пировска, Мери Николова и Оливера Трајковска. Ставот на соговорниците е дека аболицијата е преседан што ги става граѓаните во нерамноправна положба ...

Повеќе »
Close