#OscarFail2017 – Што се случи

Хм… а ШТО! Дали тоа едноставно се случи? Ако ги гледавте Оскарите за време на рекламите беше најавен погрешен добитник на наградата најдобар филм, доколку ги ги гледал сеуште ја тресеш главата лево десно неверувајќи на настанот што се случи, али тоа е се Оскарите и тоа е програма во живо.

Но на социјалната мрежа Твитер се појавија лудории од коментари за #OscarFaril2017

 

Би те интересирало и

Гидра имал тежок живот а сите не смееше: Останал сираче, не бил школуван, почина во маки

Драгомир Бојаниќ познат како Гидра е еден од најпознатите југословенски актери со кои сите се ...

Најдобрите пранкови во лифт (видео)