жан митрев клиника – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во етерот

Тагови: жан митрев клиника

Жан Митрев клиника прослави полнолетство

Тимот на д-р Жан Митрев заокружи полнолетство и направи резиме на успесите и предизвиците во минатите години. Кога почнаа беа малку на број. Десетина вработени, работеа во мал простор во поранешната „Воена болница“. Денес повеќе од триста вработени, функционираат по концепт става акцент на персонализирана медицина базирана на генетската предодреденост ...

Повеќе »

Хумана акција- Заедно против загадениот воздух

Енормно загаден воздух, опасни ПМ 10 честички,  нарушено здравје и многу апели од сите страни за итни мерки… Тоа е секојдневието кое го живееме, за кое бараме решение, но акцијата, треба да почне од нас, од секој поединец…   Во таа насока, Жан Митрев Клиник превзема иницијатива и организира хумана ...

Повеќе »